Koppeling Finly en FinRust

Softwareontwikkelaars Finly (onderdeel van DIAS Group) en FinRust hebben een partnerovereenkomst getekend die het mogelijk maakt het beste van de twee applicaties te combineren. Onderdeel van de samenwerking is een koppeling waarmee eenvoudig gegevens tussen de applicaties kunnen worden uitgewisseld. Met deze koppeling kan elke adviesorganisatie snel en effectief onderhoudsprocessen inrichten én klanten in dat proces financieel inzicht bieden. Hiermee kan een adviseur klanten informeren en activeren (nieuwe leads) en tegelijkertijd voldoen aan regelgeving en zorgplicht.

De software van Finly, met onder andere procesmanagement en automatische signalen, sluit naadloos aan op de software van FinRust, waarmee een adviseur de klant laagdrempelig financieel inzicht biedt. De koppeling en onderhoudsprocessen worden zo ingericht dat de adviseur niets meer over het hoofd ziet, alle klanten benaderd worden en de klantsituatie centraal staat bij het onderhoud.

Noodzaak
De noodzaak voor onderhoud komt voort uit het klantbelang en wordt bevestigd door eisen vanuit de WFT en AFM en uitspraken van het Kifid.

Drempels
Tijdgebrek en het ontbreken van een vloeiend proces zijn drempels voor adviseurs om onderhoud vorm te geven. Richt jouw onderhoud ook zo in dat je ruimte krijgt om te excelleren in adviseren!

Snel proces op basis best practices
Finly en FinRust hebben op basis van best practices uit de sector een snel & effectief onderhoudsproces ingericht dat elke adviseur direct kan gebruiken. Dit ontzorgt de adviseur en automatiseert de administratieve taken. Hierdoor kun je meer waarde bieden aan de klant en focussen op waar het echt om gaat.

 

Waarom Finly & FinRust combineren?
 1. Actief klantbeheer
 2. Snel proces
 3. Eenvoudig klantgegevens inventariseren
 4. Zicht op status van klanten in proces
 5. Netto financieel inzicht in AOV
 6. Plug & play
 7. Voldoen aan de zorgplicht
LinkedIn (5)
Prijsinformatie

Startvergoeding: € 250
Dossierprijs: € 12

Is inclusief:

 • € 10 korting op de FinRust dossierprijs
 • Volledig ingericht AOV-onderhoudsproces gebaseerd op ‘best practices’ in de markt
 • Verbetering van het proces op basis van ervaring
 • Rechtenvrij gebruik van alle formulieren, e-mails en andere materialen
 • Ondersteuning bij gebruik en procesinrichting

Indien je Finly of FinRust nog niet gebruikt, dan dien je een abonnement bij de betreffende partij af te nemen met de gebruikelijke startkosten. Prijzen zijn excl. BTW.