FinRust Partners

 • FinRust Partner: OnzePensioenregeling.nl

  Een pensioenregeling is na het salaris één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden voor werknemers. Werknemers willen en moeten hier goed over geïnformeerd worden. Dit staat ook in de Wet Pensioencommunicatie. Onzepensioenregeling.nl heeft hiervoor dé tool op de markt om de werkgever hierbij te helpen. Dit kan door middel van de portal, presentaties en 1 op 1 gesprekken. Geheel op maat en altijd up-to-date. Geen licenties en moeilijk gedoe, gewoon voor een vast bedrag per maand.

 • Samen sterk

  Door deze samenwerking is de meest uitgebreide oplossing voor pensioencommunicatie in pensioenland ontstaan. Als adviseur kom je dichter bij de werknemer en financiële planning creëert de kans op cross selling.

 • Voor de werkgever en werknemer

  De pensioenregeling wordt uitgelegd in begrijpelijke taal, evenals de gevolgen van life events. Je ontvangt een zeer gebruiksvriendelijke pensioenplanner waarmee de werknemer inzicht krijgt in de mogelijkheden van zijn pensioen. Verdere mogelijkheden zijn: downloads voor handige en nuttige bestanden, een contactformulier (wordt verstuurd naar zowel HR als de adviseur) en nieuwsitems.

 • Voor de adviseur

  Eén totaaloplossing aan de klant voor pensioencommunicatie met de look en feeling van jouw bedrijf. Dit doen wij door het portaal jouw kleuren en logo mee te geven. Daarnaast wordt er in de footer van de webpagina en op de contactpagina je contactgegevens geplaatst. Dit geeft binding met de klant. Verder ontvang je een beheerportaal om zelf bedrijven toe te voegen en nieuwsberichten te plaatsen. In samenwerking met FinRust ook de mogelijkheid om tijdens 1 op 1 gesprekken een financiële planning te doen.

Nieuwsgierig? Vraag hier een rondleiding door Onze Pensioenregeling aan.