PensioenRust wijzigt naam in FinRust en voegt AO-scenario toe

Robert-Jan Vugts jul 01, 2019 Algemeen 0

Wijziging naam
PensioenRust heet vanaf vandaag FinRust. Financieel adviseurs kunnen met de FinRust online software nu ondernemers en werknemers snel en effectief inzicht bieden in de persoonlijke financiële situatie bij (vroeg)pensioen, overlijden én arbeidsongeschiktheid. Omdat de toepassingsvorm inmiddels breder is dan individueel pensioen (waar het ooit begon) verandert de naam in FinRust.


Arbeidsongeschiktheid scenario
Alle FinRust gebruikers kunnen vanaf vandaag binnen de lopende licenties gebruik maken van de arbeidsongeschiktheid module. Deze module helpt adviseurs inzicht te bieden in de financiële situatie van ondernemers én werknemers bij arbeidsongeschiktheid. Daarnaast ondersteunt FinRust het proces voor het adviseren en bemiddelen van een AOV.

De mogelijkheid om veelvoorkomende scenario’s van arbeidsongeschiktheid snel inzichtelijk te maken komt met het oog op de verplichte AOV op het juiste moment. Marco Kok: “Of de verplichte AOV er nu komt of niet, de aandacht bij ondernemers voor het onderwerp en de persoonlijke gevolgen is hoog! Een uitstekend moment voor adviseurs om het gesprek aan te gaan en vragen van ondernemers over dit onderwerp te beantwoorden. Het FinRust-platform helpt inzicht en oplossingsrichtingen centraal te stellen en daarmee klanten beter van dienst te zijn!”. Hier kunt u de handleiding voor het AO-scenario downloaden. 

Inloggen
Inloggen gaat vanaf vandaag via mijnfinrust.nl. De inlog vanaf mijnpensioenrust.nl zal de komende tijd ook beschikbaar zijn. De applicatie werkt verder gewoon zoals u gewend bent.

Webinar
Om de werking van het arbeidsongeschiktheid scenario toe te lichten en vragen te beantwoorden kunt u op 4 juli om 13.30 deelnemen aan een webinar met Marco Kok. Hij zal een half uur uitleg geven over het arbeidsongeschiktheid scenario en vervolgens live vragen beantwoorden. Wilt u meedoen? Aanmelden kan hier.

Marco Kok – marco@finrust.nl0654388275
Kees-Jan Evers – kees-jan@finrust.nl0683361493
Robert-Jan Vugts – robert-jan@finrust.nl0624239813

DOWNLOAD GRATIS EEN VOORBEELDRAPPORT UIT FINRUST. VUL JE NAAM EN MAILADRES IN EN ONTVANG HET RAPPORT METEEN!


 

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin