Webinar, nieuwe release en meer

Kees-Jan aug 28, 2019 Algemeen 0

In deze blog treft u informatie aan over de nieuwe FinRust release die vanaf vandaag te gebruiken is. Verder leest u alles over het webinar “Zet advies centraal” dat wij op 5 september organiseren. Tenslotte willen we u met onze FinRust klantverhalen inspireren en u op de hoogte brengen van ons referralprogramma.

WEBINAR
Donderdagmiddag 5 september om 13.30 organiseert FinRust een nieuw webinar: Zet advies centraal!

Wil jij tips over hoe je klanten snel én effectief financieel inzicht biedt bij (vroeg)pensioen en overlijdensrisico? En hoe dat bijdraagt aan gezonde financiële bedrijfsvoering? Marco Kok zal een half uur uitleg geven over hoe je ondernemers en werknemers optimaal financieel inzicht kunt bieden. Vervolgens zal hij vragen van jullie beantwoorden. Via deze link kun je je aanmelden en ook al direct een vraag stellen. Deze vragen zal Marco Kok tijdens het webinar live behandelen.

Wil je het vorige webinar terugkijken? Dat kan, het webinar vind je hier terug.

NIEUWE RELEASE

Wijziging AOW-leeftijd
In de zomer heeft mijnpensioenoverzicht.nl de AOW-leeftijd aangepast aan de leeftijden uit het pensioenakkoord. FinRust heeft deze wijziging verwerkt en sluit aan bij het pensioenakkoord en mijnpensioenoverzicht.nl. Zo is de AOW-leeftijd voor mensen geboren vanaf 1/3/1957 nu 67 jaar. In FinRust eindigt het arbeidsinkomen nu automatisch op de gewijzigde AOW-datum en staat de ‘omrekenleeftijd’ standaard op de nieuwe AOW-leeftijd.

Wijzigen geboortedatum
Het wijzigen van de geboortedatum van een persoon heeft relatief veel impact op gegevens van de betreffende persoon omdat FinRust veel afleidt van de geboortedatum (o.a. AOW-datum). Tot nu toe moest een adviseur een stappenplan doorlopen om een wijziging in de geboortedatum goed te verwerken. In deze nieuwe release leidt de wijziging van de geboortedatum automatisch tot aanpassing van gerelateerde datums in FinRust zodat adviseurs minder werk hebben. Het blijft echter belangrijk om bij het wijzigen van een geboortedatum de andere datums in FinRust te controleren.

Wijziging meldingen
De meldingen in FinRust (b.v. bij omrekenen pensioenleeftijd) zijn aangepast in vormgeving en verschijnen sneller in beeld zodat het voor een adviseur direct helder is waarop geklikt is.

Volgende stappen

  • Binnenkort verschijnt de FinRust versie met een gegevenskoppeling naar Figlo. Het is voor adviseurs dan mogelijk om vanuit FinRust de gegevens van een klant/berekening in Figlo te laden en daar verder te gaan met b.v. een hypotheekplanning of diepe financiële planning.
  • Na Figlo gaan wij aan de slag met oplossingsrichtingen zodat u oplossingen kunt toevoegen om het benodigd kapitaal te bereiken en daarmee bestaand en op te bouwen vermogen inzichtelijk maakt.

Referral programma
Adviseurs die enthousiast zijn over FinRust, raden FinRust regelmatig aan bij adviseurs in hun netwerk. Wij zijn daar heel blij mee! Om je hiervoor te bedanken hebben we een programma opgezet. Het komt hierop neer: maak je een andere adviseur op ons attent en wordt deze adviseur klant, dan ontvang je een cadeaubon van Bol.com van €100! En degene die je aanbrengt, ontvangt ook nog eens een jaar lang 10% korting op de maandlicentie. Meer informatie en de voorwaarden.

FINRUST: KLANTVERHALEN
In de serie ‘FinRust Klantverhalen’ krijg je een kijkje in de keuken bij adviseurs die financieel inzicht bieden. Deze keer komt Corina van Splunter van Dukatenburg aan het woord: “Zo geeft Dukatenburg in een half uur pensioeninzicht”.

 

Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Marco Kok – marco@finrust.nl – 0654388275
Kees-Jan Evers – kees-jan@finrust.nl – 0683361493
Robert-Jan Vugts – robert-jan@finrust.nl – 0624239813

DOWNLOAD GRATIS EEN VOORBEELDRAPPORT UIT FINRUST. VUL JE NAAM EN MAILADRES IN EN ONTVANG HET RAPPORT METEEN!


 

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin