De financiële voorraadkast aanvullen

Informatie omtrent gebruik van dit blog

De inhoud van dit blog (tekst en afbeelding) mogen rechtenvrij gebruikt worden op de website van financieel adviseurs en pensioenadviseurs. Het staat de gebruiker ook vrij om aanpassingen te doen in tekst en afbeelding.

Bij vragen en/of opmerkingen graag contact opnemen met FinRust.

 

De financiële voorraadkast aanvullen

De financiële voorraadkast staat vol met potjes. Een potje voor die reis, een potje voor later, een potje voor eventuele arbeidsongeschiktheid, een potje voor …. Vul zelf maar in. Achteraan staat het potje met daarin de lijfrente. Maar hoe open je dat potje als de lijfrente bijna over de datum is en expireert?

Je hebt een aantal opties zoals laten uitkeren per maand of per kwartaal en uitstellen. Je wilt natuurlijk de beste keuze maken die jou financieel het meeste oplevert, maar belangrijker nog, bij jouw situatie past. Dat is per persoon verschillend. Het beste wat je dan kunt doen, is met een financieel adviseur in gesprek gaan. We beginnen dan niet bij jouw lijfrente, maar bij de financiële situatie van jouw gezin. Dat is immers de basis waarop je keuzes kunt maken! Daarnaast bespreken we wat je kunt doen om optimaal gebruik te maken van jouw lijfrente. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je financiële voorraadkast en zit je er tijdens je pensioen warmpjes bij.

Wat het kost? Een fractie van de gemiddelde vakantie. Wat het oplevert? Inzicht in de financiële situatie van jouw gezin, mogelijkheden om die situatie te verbeteren gezien jouw doelen en daarmee financiële rust. Benieuwd? Kijk op <site> of bel mij op <nr>.

<naam adviseur>