Foto’s maken

Informatie omtrent gebruik van dit blog

De inhoud van dit blog (tekst en afbeelding) mogen rechtenvrij gebruikt worden op de website van financieel adviseurs en pensioenadviseurs. Het staat de gebruiker ook vrij om aanpassingen te doen in tekst en afbeelding.

Bij vragen en/of opmerkingen graag contact opnemen met FinRust.

 

Foto’s maken

Al op vakantie geweest deze zomer of nog een tripje te goed? Misschien herken je dit: op vakantie maken we gemiddeld genomen meer foto’s dan wanneer we thuis zijn. Dat laat zich (zonder verder onderzoek…) verklaren door voor de hand liggende zaken als: we zien nieuwe bijzondere dingen (steden, mensen, natuur), zijn met elkaar, hebben tijd én het kost weinig moeite (telefoon bij de hand). Achteraf kan het nog wel eens een uitdaging zijn om uit al die digitale foto’s de leukste te selecteren. Maar de foto’s zijn altijd een middel om het vakantiegevoel te herbeleven.

Foto’s maken doen wij als jouw financieel adviseur ook. Op vakantie, net als jij, maar ook als we weer thuis zijn op ons werk. We maken dan foto’s van de persoonlijke financiële situatie van onze klanten. Waarom? Omdat elke Nederlander (jij dus ook!) inzicht in de eigen financiële situatie nodig heeft om goede keuzes te maken. En de trend dat regelingen via jouw werkgever (of misschien ben je ondernemer) en de overheid versoberen vergroot deze noodzaak. Over welke keuzes hebben we het dan? Keuzes als het kopen of verduurzamen van een woning, ondernemer worden of in loondienst blijven, nu meer uitgeven of sparen voor de studie van kinderen of een wereldreis, risico’s afdekken of juist niet en nu meer uitgeven of lekker kunnen blijven leven als je minder werkt.

Maar ja, hoe werkt zo’n financiële foto dan? Bijna op dezelfde manier als jouw vakantiefoto’s: het kost jou weinig tijd en moeite, we maken de foto samen en we zien waarschijnlijk nieuwe bijzondere mogelijkheden die jouw (financiële) toekomst positief kunnen beïnvloeden. Wat het kost? Een fractie van de gemiddelde vakantie. Wat het oplevert? Inzicht in de financiële situatie van jouw gezin, mogelijkheden om die situatie te verbeteren gezien jouw doelen en daarmee financiële rust. Benieuwd? Kijk op <site> of bel mij op <nr>.

<naam adviseur>