Plotseling rijk

Informatie omtrent gebruik van dit blog

De inhoud van dit blog (tekst en afbeelding) mogen rechtenvrij gebruikt worden op de website van financieel adviseurs en pensioenadviseurs. Het staat de gebruiker ook vrij om aanpassingen te doen in tekst en afbeelding.

Bij vragen en/of opmerkingen graag contact opnemen met FinRust.

 

Plotseling rijk! Ga verstanding om met je vermogen

Een financieel cadeau, daar zou iedereen wel om staan te springen. Voor het overgrote deel van de bevolking is en blijft dit een droom. Maar stel nou dat je je huis met (flinke) overwaarde hebt verkocht en wél ineens een grote som geld op je bankrekening hebt staan. Wat doe je dan? De spaarrentes zijn nog steeds minimaal en met de huidige inflatie wordt je geld elk jaar minder waard. Dus het geld laten staan is niet heel aantrekkelijk…

Al het geld in een oude sok stoppen is verleden tijd, dat weten we allemaal. Maar welke keuzes kun je dan wel maken? Je zou kunnen overwegen om een deel te beleggen op een manier die bij jou past. Of wellicht is er ruimte om een lijfrente op te bouwen die het pensioen kan aanvullen. Je houdt natuurlijk een deel van het geld beschikbaar voor korte termijn doelen en als buffer. Op deze manier kun je doelen op kortere termijn (b.v. bijdragen aan de studie van kinderen of een reis) combineren met doelen op de langere termijn (zoals lekker blijven leven als je minder werkt).

Wat je ook met je geld wilt doen, een afspraak met een financieel adviseur loont altijd. We beginnen dan niet bij jouw vermogen, maar bij de financiële situatie van jouw gezin. Dat is immers de basis waarop je keuzes kunt maken! Daarnaast bespreken we wat je met je vermogen kunt doen om jouw doelen te bereiken op een manier die bij jou past. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over het zoeken van een oude sok en profiteer je maximaal van je financiële cadeau.

Wat het kost? Een fractie van de gemiddelde vakantie. Wat het oplevert? Inzicht in de financiële situatie van jouw gezin, mogelijkheden om die situatie te verbeteren gezien jouw doelen en daarmee financiële rust. Benieuwd? Kijk op <site> of bel mij op <nr>.

<naam adviseur>