Handige toolkits voor jouw adviespraktijk

Bij FinRust geloven we in de kracht van eenvoudig financieel inzicht. Om dit uit te leggen en je te helpen om eenvoudig financieel inzicht te implementeren hebben we deze toolkits gemaakt.

TOOLKIT: MINDER HYPOTHEEKADVIES = MEER HYPOTHEEKONDERHOUD!

Jouw hypotheekklanten kunnen een stevige basis vormen voor onderhoud. Maar hoe kom in je in contact, ga je het gesprek aan en lever je toegevoegde waarde? En wil de klant betalen en wat levert het jou als adviseur op; zowel op korte als langere termijn? Kortom, hoe verminder je jouw afhankelijkheid van hypotheekadvies? Dat lees je in deze toolkit!

TOOLKIT: AOV-ONDERHOUD MET FINLY EN FINRUST

AOV onderhoud blijft bij veel adviseurs liggen. Het vraagt veel administratie en tijd waardoor er weinig ruimte overblijft voor waar adviseurs in excelleren: Adviseren! De oplossing van Finly en FinRust ontzorgt de adviseur en automatiseert de administratieve taken. Hierdoor kun je meer waarde bieden aan de klant en focussen op waar het echt om gaat. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt.

TOOLKIT: IN VIJF STAPPEN NAAR EFFECTIEVE PENSIOENCOMMUNICATIE

Dit is onze inzichttool toolkit voor pensioenadviseurs! Gebruik de inzichttool voor pensioencommunicatie en financieel inzicht voor werknemers. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt.

TOOLKIT: IN VIJF STAPPEN NAAR EFFECTIEF ONDERHOUD & NIEUWE LEADS

Dit is onze inzichttool toolkit voor financieel adviseurs! Gebruik de inzichttool voor financieel inzicht voor al jouw klanten. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt.

TOOLKIT: IN ZES STAPPEN NAAR EFFECTIEF AOV-ONDERHOUD

Dit is onze AOV-toolkit! Geef beter advies én voldoe gelijk aan alle regelgeving! Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt.

Toolkit: Start in zes stappen met de financiële foto

Geef beter advies én versterk de binding met jouw klant. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt!

Toolkit: De financiële foto versterkt de binding tussen accountants en ondernemers

Geef als accountant ook persoonlijk financieel inzicht. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt!

Toolkit: Start in zes stappen met actief klantbeheer

Hoe geef je invulling aan het beheer van jouw klanten? Hoe geef je invulling aan jouw zorgplicht en hoe richt je een dienst en verdienmodel in dat los staat van producten?