Handige toolkits voor jouw adviespraktijk

Bij FinRust geloven we in de kracht van eenvoudig financieel inzicht. Maak gebruik van de praktische toolkits om dit in de praktijk te brengen!

TOOLKIT: MINDER ADMINISTRATIE = MEER ADVIES

De belangrijkste activa van jouw administratiekantoor zijn de klanten én de kracht van de binding met die klanten. Als de kans dat een bedrijf klant blijft groot is, is de waarde van die klant groot. Je kunt de waarde van jouw onderneming dus verhogen door de binding met jouw klanten te versterken. Maar hoe doe je dat? Download de toolkit hier!

TOOLKIT: MINDER HYPOTHEEKADVIES = MEER HYPOTHEEKONDERHOUD = MEER OMZET!

Merk jij ook minder vraag naar hypotheekadvies? Hoe zorg je dat de omzet op peil blijft? FinRust helpt je op weg met een bewezen aanpak voor hypotheekonderhoud. Een aanpak gebaseerd op het bieden van laagdrempelig financieel inzicht waarmee je klanten informeert en activeert. Haal zo extra omzet in de vorm van productadvies en totaalrelaties! Wil jij ook actief klantbeheer en meer omzet? Download de toolkit hier!

TOOLKIT: AOV-ONDERHOUD MET FINLY EN FINRUST

AOV onderhoud blijft bij veel adviseurs liggen. Het vraagt veel administratie en tijd waardoor er weinig ruimte overblijft voor waar adviseurs in excelleren: Adviseren! De oplossing van Finly en FinRust ontzorgt de adviseur en automatiseert de administratieve taken. Hierdoor kun je meer waarde bieden aan de klant en focussen op waar het echt om gaat. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt.

TOOLKIT: IN VIJF STAPPEN NAAR EFFECTIEVE PENSIOENCOMMUNICATIE

Dit is onze inzichttool toolkit voor pensioenadviseurs! Gebruik de inzichttool voor pensioencommunicatie en financieel inzicht voor werknemers. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt.

TOOLKIT: IN VIJF STAPPEN NAAR EFFECTIEF ONDERHOUD & NIEUWE LEADS

Dit is onze inzichttool toolkit voor financieel adviseurs! Gebruik de inzichttool voor financieel inzicht voor al jouw klanten. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt.

TOOLKIT: IN ZES STAPPEN NAAR EFFECTIEF AOV-ONDERHOUD

Dit is onze AOV-toolkit! Geef beter advies én voldoe gelijk aan alle regelgeving! Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt.

Toolkit: Start in zes stappen met de financiële foto

Geef beter advies én versterk de binding met jouw klant. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt!

Toolkit: De financiële foto versterkt de binding tussen accountants en ondernemers

Geef als accountant ook persoonlijk financieel inzicht. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt!

Toolkit: Start in zes stappen met actief klantbeheer

Hoe geef je invulling aan het beheer van jouw klanten? Hoe geef je invulling aan jouw zorgplicht en hoe richt je een dienst en verdienmodel in dat los staat van producten?