FFP Congres 2018: DE KRACHT VAN VERANDERING

Kees-Jan sep 17, 2018 Events 0

Donderdag 4 oktober 2018 is dé dag voor financieel planners in Nederland! Op die dag is het FFP Congres 2018. In Nieuwegein (congrescentrum NBC) verwachten we circa duizend (!) professionals. FinRust is hier uiteraard aanwezig. Adviseurs kunnen de software testen en ondervinden of financieel inzicht inderdaad binnen 5 minuten mogelijk is! 

Het FFP Congres is in acht edities uitgegroeid tot hét platform voor financiële planning in Nederland. In die jaren is er veel veranderd voor de financieel planner. En de omgeving waarin jij opereert blijft in beweging. Wat vraagt dit van de financieel planner?

Ontdek het samen met ons en je vakgenoten op donderdag 4 oktober. Hoe staat het met de financiële zelfredzaamheid van burgers? Hoe beïnvloeden fintech-toepassingen het klantadviestraject? Wat betekent dit voor de skills van de financieel planner? En wat zijn de laatste vakinhoudelijke actualiteiten?

Het FFP Congres staat synoniem voor topsprekers, netwerken én permanente educatie. Bekijk snel de verschillende expermeetings en partnercolleges.

Nieuw dit jaar is dat FFP voor PE-Expertmeetings PE-punten geeft. Een extra reden om je in te schrijven!

Schrijf je nu in voor het FFP Congres 2018. Deelname is voor FFP-leden kosteloos. Klik hier om je aan te melden.

We zien je graag op 4 oktober!

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin