Brand New Day Event: Het stappenplan voor vermogensadvies -Eindhoven 11-10-2018

Kees-Jan sep 17, 2018 Events 0

In een tijd met historisch lage spaarrente, een steeds verder oplopende AOW-leeftijd en onzekerheid over de hoogte van het 2de pijler pensioen, wordt het zelf opbouwen van vermogen voor later steeds belangrijker. Helaas zien mensen het belang hiervan vaak te laat in. Dit is natuurlijk des te meer reden om als financieel adviseur uw klant hierin te adviseren! Daarom bespreken wij in samenwerking met Brand New Day hét stappenplan voor een passend vermogensadvies waarbij onderwerpen als sparen of beleggen en de toegevoegde waarde van de financieel adviseur prominent aan bod komen. Een kleine preview, de financieel adviseur heeft de potentie om jaarlijks voor tot wel 3% meer rendement te zorgen voor de klant, heel aanzienlijk dus.

‘De toegevoegde waarde en het verdienmodel bij individueel pensioen- en vermogensadvies.’
Gastspreker Marco Kok, directeur van KOK Advies en FinRust, ontwikkelde een vernieuwend platform, waarmee zijn adviseurs snel en effectief de financiële situatie van klanten in kaart brengen en het doelkapitaal bepalen voor aanvulling op het pensioen en bij overlijden. Hiermee voorzag hij reeds honderden (nieuwe) klanten van een integraal financieel- en pensioeninzicht. In zijn presentatie gaat Marco dieper in op zijn organisatie(cultuur), het dienstverlenings- en verdienmodel en de rol van FinRust daarin. Bent u benieuwd naar zijn verhaal? Marco deelt zijn ervaringen graag met u!

Over Marco Kok
Marco Kok is financieel planner (FFP) en pensioenadviseur en heeft samen met zijn partner Léoni Kok het brede financieel advieskantoor KOK Advies in Amstelveen. Het bedrijf is gestaag gegroeid van 2 naar nu 14 medewerkers. In zijn bedrijf combineert Marco wat hij het liefst doet, mensen helpen, met wat hij goed kan: ondernemen, organiseren en automatiseren. In 2018 won KOK Advies de publieksprijs ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar’. In zijn vrije tijd is Marco familieman, enthousiast golfer en tijdens het koken zet hij graag een boompje op over goede (rode) wijn.

Over FinRust
FinRust stelt adviseurs in staat om binnen 10 minuten de financiële situatie van klanten inzichtelijk te maken en het doelkapitaal te bepalen. Minimale invoer, snelle DigiD koppelingen en slimme presentatie leiden tot maximaal inzicht én een snel proces bijvoorbeeld bij het bieden van financieel- en pensioeninzicht en advies over pensioenaanvullingen, vermogensvorming en overlijdensrisico. Klik hier om FinRust een maand gratis te testen.

Praktische informatie:

Datum: 11 oktober 2018 Tijd: 14.30 tot 17.30

Locatie: Fletcher Kloosterhotel Wilibrordhaege, Vlierdenseweg 109, 5753 AC Deurne

Meld je hier aan voor dit gratis event op 11 oktober in Eindhoven

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin