FinRust om je heen

Kees-Jan sep 24, 2018 Algemeen 0

Zoals je in de afgelopen tijd misschien al gemerkt hebt, staat FinRust steeds meer om de adviseur heen. Niet alleen kun je informatie en inspiratie vinden in onze blogs, je kunt van ons ook hulp verwachten bij het effectief (aan)bieden van financieel- en pensioeninzicht. In deze mail tref je hiervan drie voorbeelden aan.

Brand New Day: Het stappenplan voor vermogensadvies voor adviseurs
In een tijd met historisch lage spaarrente, een steeds verder oplopende AOW-leeftijd en onzekerheid over de hoogte van het 2de pijler pensioen, wordt het zelf opbouwen van vermogen voor later steeds belangrijker. Helaas zien mensen het belang hiervan vaak te laat in. Dit is natuurlijk des te meer reden om als financieel adviseur uw klant hierin te adviseren! Daarom presenteren Brand New Day en FinRust: Het stappenplan voor vermogensadvies voor adviseurs. Brand New Day zal ingaan op hun visie op vermogensadvies en hoe de financieel adviseur de potentie heeft om jaarlijks voor tot wel 3% meer rendement te zorgen voor de klant! Marco Kok gaat in zijn presentatie dieper in op de organisatie(cultuur) bij KOK advies, het dienstverlenings- en verdienmodel en de rol van FinRust daarin. Bent u benieuwd naar zijn verhaal? Meld je dan snel aan!
Klik hier voor het event in Eindhoven op 11-10-2018 en klik hier voor het event in Zwolle op 8-11-2018

FFP Congres 2018: De kracht van verandering
Donderdag 4 oktober 2018 is dé dag voor financieel planners in Nederland! Op die dag is het FFP Congres 2018. In Nieuwegein (congrescentrum NBC) verwachten we circa duizend (!) professionals. FinRust is hier uiteraard aanwezig. Adviseurs kunnen de software testen en ondervinden of financieel inzicht inderdaad binnen 5 minuten mogelijk is! Schrijf je nu in voor het FFP Congres 2018. Deelname is voor FFP-leden kosteloos. Klik hier om je aan te melden. Wil je niet wachten op het FFP congres? Klik dan hier voor een gratis testmaand!

Training on the job
Nieuw is ook ‘training on the job’. Dit bestaat uit ondersteuning op locatie met verwerking van actuele klantdossiers. Voordeel hierbij is dat de gebruikers snel effectief met FinRust kunnen werken en dat direct concrete klant casussen worden besproken en panklaar worden opgemaakt! Neem contact met ons op en we plannen direct een afspraak in.

Als modern bedrijf zijn we natuurlijk actief op de sociale media. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via Linkedin, Twitter en onze video’s.

Mocht je vragen, tips of opmerkingen over FinRust hebben dan horen we het graag! We streven naar 100% tevredenheid en staan voor je klaar.

Marco Kok – marco@finrust.nl – 0654388275
Robert-Jan Vugts – robert-jan@finrust.nl – 0624239813
Kees-Jan Evers – kees-jan@finrust.nl – 0683361493

DOWNLOAD GRATIS EEN VOORBEELDRAPPORT UIT FINRUST. VUL JE NAAM EN MAILADRES IN EN ONTVANG HET RAPPORT METEEN!


 

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin