Zo helpt FinRust je ook na de vakantie weer verder!

Kees-Jan jul 18, 2018 Algemeen 0

De vakantieperiode breekt aan. Een tijd om te reflecteren op het afgelopen half jaar. In deze periode heb je misschien gemerkt dat FinRust je niet alleen ondersteunt met software maar ook in de praktijk!

Een paar voorbeelden lichten we eruit.

NN Adviseursdag
Op de Nationale Nederlanden partnerevents, heeft Marco Kok gesproken hoe je het bieden van financieel inzicht effectief kunt gebruiken als basis voor dienstverlening aan (totaal)klanten of werknemers.

Voorbeeldmails en dienstverleningsconcepten
Verder stellen we steeds meer voorbeeldmails voor je beschikbaar. Hiermee kan je (nieuwe) klanten interesseren voor inzicht in het toekomstig inkomen. Ook bieden we informatie en inspiratie middels onze blogs en helpen we graag met het effectief vermarkten van financieel- en pensioeninzicht. Het blijkt dat FinRust door de gebruikers op diverse manieren wordt ingezet, bijvoorbeeld als basis voor keuzes over pensioenaanvullingen en -expiraties, bij pensioencommunicatie aan werknemers of als dienst binnen een abonnementsmodel.

Training on the job
Nieuw is ook ‘training on the job’. Dit bestaat uit ondersteuning op locatie met verwerking van actuele klantdossiers. Voordeel hierbij is dat de gebruikers snel effectief met FinRust kunnen werken en dat direct concrete klant casussen worden besproken en panklaar worden opgemaakt!

Nieuwe functionaliteiten
Meer en meer adviseurs gebruiken de FinRust software en we krijgen veel enthousiaste reacties. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Mede dankzij jullie terugkoppelingen hebben we FinRust steeds verder kunnen verbeteren. De mogelijkheid tot automatisch omrekenen van de pensioenleeftijd, hoog\laag constructies en ook onder de motorkap is er veel toegevoegd.

Het is onze doelstelling om FinRust gedurende en na de zomer verder te ontwikkelen om nog beter aan te sluiten op jullie wensen en een bijdrage te leveren aan jullie succes. Het uiteindelijk doel van FinRust is om financieel- en pensioeninzicht via adviseurs voor alle Nederlanders toegankelijk te maken.

Als modern bedrijf zijn we natuurlijk actief op de sociale media. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via LinkedinTwitter en onze video’s.

Mocht je vragen, tips of opmerkingen over FinRust hebben dan horen we het graag! We streven naar 100% tevredenheid en staan voor je klaar.

We wensen jou en je naasten een fijne vakantie!

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin