Scildon Event: Pensioenonrust – Hilversum – 26-10-18

Kees-Jan okt 15, 2018 Events 0

Graag nodigen Scildon en FinRust u uit voor de workshop “Pensioenonrust” op vrijdag 26 oktober in Vue Hilversum. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meldt u zich hier aan!

Programma:

13:30 introductie

14:00 Presentatie FinRust.
Marco Kok, directeur van KOK Advies en FinRust, ontwikkelde een vernieuwend platform, waarmee zijn adviseurs snel en effectief de financiële situatie van klanten in kaart brengen en het doelkapitaal bepalen voor aanvulling op het pensioen en bij overlijden. Hiermee voorzag hij reeds honderden (nieuwe) klanten van een integraal financieel- en pensioeninzicht. In zijn presentatie gaat Marco dieper in op het dienstverlenings- en verdienmodel en de rol van FinRust daarin. Bent u benieuwd naar zijn verhaal? Marco deelt zijn ervaringen graag met u!

14:50 Presentatie van Rolph Klijn (Scildon). Hij zal stilstaan bij het leidraad ‘Vermogenscoaching’. Danny Verbeek (Scildon) zal de workshop afsluiten met een presentatie van de tools Rendementwijzer en Beleggingsselector, de najaarsactie van Scildon Beleggen en Particulier Pensioen Plan. Daarnaast zal hij het ook hebben over de verschillende profielfondsen van Scildon.

15.40 Bezoek pensioenportretten expositie

16.00 Afsluitende borrel

Praktische informatie:

Datum: Vrijdag 26 oktober 2018 van 13:30 tot 16:30.

Locatie:
Vue Hilversum
Langgewenst 20
1211 BB Hilversum

Uitrijkaart ontvangt u voor parkeergarage:
Q-park Markt
Schapenkamp 12
1211 PA Hilversum

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meldt u zich hier aan!

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin