Met één klik inzicht in alle pensioenen op één leeftijd

Kees-Jan apr 17, 2019 Algemeen 0

Steeds meer Nederlanders realiseren zich dat pensioen niet meer ‘vanzelf’ gaat en dat de pensioendatum en AOW-datum blijven opschuiven. Verder blijkt uit onderzoek dat veel Nederlanders onvoldoende pensioeninzicht hebben. Dit leidt tot onzekerheid. FinRust helpt financieel adviseurs om onzekerheid over pensioen weg te nemen.

FinRust maakt het financieel adviseurs mogelijk met één klik alle pensioenen van een persoon naar één leeftijd (en ingangsdatum) om te zetten. Dit vergoot het pensioeninzicht en maakt pensioenplanning nog eenvoudiger! Bijkomend voordeel voor de klant van de adviseur is dat het pensioenplanningsproces minder tijd kost en de prijs omlaag kan. Dat betekent dat pensioeninzicht- en -planning voor nog meer Nederlanders toegankelijk wordt!

Marco Kok: “FinRust is gemaakt voor adviseurs en door adviseurs. We zijn nu een jaar actief en ontwikkelen door op basis van wensen van adviseurs. Onder adviseurs leefde de brede behoefte om pensioenen eenvoudig om te rekenen naar een bepaalde leeftijd of datum. Veel Nederlanders hebben recht op meerdere pensioenuitkeringen met verschillende ingangsdata of een ingangsdatum die niet aansluit bij de AOW-datum. Voor pensioenplanning en -inzicht is het dus handig om alle pensioenen naar een gewenste leeftijd van een persoon om te rekenen. FinRust biedt die mogelijkheid nu! Tevens biedt FinRust de mogelijkheid om de pensioenen van de partner naar dezelfde datum (of een andere datum indien gewenst) om te rekenen. Als laatste maakt FinRust het mogelijk om hoog/laag constructies te gebruiken. Bij een pensioendatum voor de AOW-datum kan hiermee een gelijkblijvend netto inkomen per maand gerealiseerd worden.”

Over FinRust:

FinRust biedt financieel adviseurs een stevige basis om Nederlanders pensioeninzicht te bieden door het netto maandinkomen vanaf pensioendatum en bij overlijden snel inzichtelijk te maken. www.finrust.nl

 

Over Marco Kok:

Ontwikkelde als directeur van KOK Advies een eigen pensioentool. Voorzag honderden (nieuwe) klanten van pensioeninzicht en maakt dit nu voor iedere financieel adviseur toegankelijk met FinRust. Marco Kok is gecertificeerd financieel planner (FFP) en pensioenadviseur. www.kokadvies.nl

 

Voor vragen of een demo van FinRust:

Marco Kok, directeur                                              

Sportlaan 470                                                           

1186 KC Amstelveen

T 020 3472199 / M 06 54388275

E marco@finrust.nl

 

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin