Snelste route naar WFT-dossier!

 • Versnel met automatische WFT-rapportage

  In FinRust kunt u WFT-adviesrapporten afdrukken en gebruiken voor AOV, ORV en lijfrente advies. Deze rapporten hebben een samenvatting die aansluit bij het thema, de grafieken en cijfers bij het thema en de mogelijkheid om het rapport WFT-compleet te maken. In het Word-rapport vindt u een keuze heeft uit diverse vragen en teksten. Deze kunt u aanvullen om snel tot een goed adviesrapport te komen. Vanuit dit adviesrapport kunt u als volgende stap een passend product selecteren en bemiddelen.

 • Versnel het proces tot financieel inzicht

  Het FinRust platform voor financieel adviseurs helpt adviseurs om snel én effectief financieel inzicht te bieden, vragen te beantwoorden, doelkapitaal te bepalen, oplossingsrichtingen te bespreken en een productoplossing af te sluiten. De adviseur gebruikt FinRust samen met de klant zonder dat vooraf gegevens aangeleverd moeten worden. Via DigiD en smartphone worden relevante gegevens opgehaald. De adviseur heeft met FinRust de sleutel in handen om laagdrempelig financieel inzicht te bieden.

 • Effect

  In de praktijk is het effect van bovengenoemde werkwijze voor financieel adviseurs: een beter advies aan klanten, een grotere tevredenheid en binding van klanten en een bredere dienstverlening aan klanten. Hierdoor ontstaat een grote mate van cross-sell waardoor er een nieuwe inkomstenbron gebaseerd op advies ontstaat.

 • Bekijk het voorbeeldrapport voor een eerste inzicht in de mogelijkheden.

DOWNLOAD GRATIS EEN VOORBEELDRAPPORT UIT FINRUST. VUL JE NAAM EN MAILADRES IN EN ONTVANG HET RAPPORT METEEN!

Download het voorbeeldrapport en houd mij op de hoogte.

 • Wat is het voordeel voor de adviseur?

  FinRust leidt tot beter advies aan klanten door inzicht en oplossingsrichtingen centraal te stellen in plaats van het product. Het maakt advies aan klanten mogelijk in situaties waar eerder geen advies centraal stond of ‘execution only’ gewerkt werd. Het vergroot betrokkenheid bij (en van) klanten en verlaagt het klantverloop. Het biedt een nieuw, op adviesuren en/of abonnementen gebaseerd, verdienmodel. Het leidt tot omzet op andere gebieden binnen de adviespraktijk en maakt het werk van de adviseur leuker door focus op advies en relatie.

Nieuwsgierig? Vraag hier een maand gratis FinRust aan