PensioenRust webinar: Verplichte AOV / Hoe help je ondernemers?

Kees-Jan jun 26, 2019 Events 0
Of de verplichte AOV er nu komt of niet, de aandacht bij ondernemers voor de persoonlijke gevolgen is hoog! Een uitstekend moment om het gesprek aan te gaan. Maar hoe doe je dat? En wat is het verdienmodel? 

Donderdagmiddag 4 juli om 13.30 organiseert PensioenRust een webinar voor PensioenRust gebruikers en geïnteresseerden om vragen te beantwoorden over PensioenRust en de nieuwe arbeidsongeschiktheid module. Marco Kok zal een half uur uitleg geven over het scenario en hoe je ondernemers en werknemers optimaal inzicht kunt bieden. Vervolgens zal hij vragen van jullie beantwoorden.
Zoals je ziet bezoek je nu FinRust: dat is onze nieuwe naam per 1/7! Meer informatie daarover volgt!
Hieronder kun je je aanmelden en ook al direct een vraag stellen.

  Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  Linkedin