Samenwerking Home Invest en FinRust pensioensoftware

Kees-Jan dec 05, 2017 Algemeen 0

FinRust pensioensoftware en Home Invest zijn een samenwerking aangegaan om uw klant meer inzicht te bieden in de betaalbaarheid van de aflossingsvrije hypotheek. Op dit moment is het informeren van de consument over de aflossingsvrije hypotheek uw zorgplicht en geeft uw klant hypotheekrust! De samenwerking tussen Home Invest en FinRust pensioensoftware betekent voor u een aanzienlijke korting op de licentieprijs en toegang tot demo’s. Lees er hier meer over op de site van Home Invest.

Over Home Invest:
 
Home Invest is een Hypotheek serviceprovider met meer dan 350 aangesloten kantoren en 5 regiokantoren in Nederland. Het doel van Home Invest is op een persoonlijke, no-nonsense manier een 100% transparante samenwerking te creëren tussen de 3-eenheid; klant, adviseur en aanbieder. Houdt de aanbieders scherp door naast de klant te staan en te vergelijken binnen het volledige productaanbod. Als adviseur adviseer je de klant, maar wil je de klant blijven ondersteunen in de bemiddeling, zonder al teveel administratie. Dat is wat Home Invest doet.
 
Over FinRust:
FinRust pensioensoftware is een internet platform en helpt adviseurs om ondernemers, particulieren en werknemers laagdrempelig, snel, betaalbaar én effectief financieel- en pensioeninzicht te bieden. Door gebruik te maken van DigiD laadt FinRust pensioensoftware veel gegevens automatisch en krijgen u en uw klant snel inzicht. Met FinRust pensioensoftware kunt u uw klanten binnen 15 minuten een eerste inzicht in de toekomstige betaalbaarheid van de aflossingsvrije hypotheek bieden! 

FinRust pensioensoftware een maand lang gratis testen?

  Welke producten heb je interesse in?

  Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  Linkedin