Pensioen-inzicht: waardevol of veel te duur?

Kees-Jan jun 06, 2017 Algemeen 0

Eigenlijk is het raar dat hier een artikel over geschreven moet worden. Natuurlijk is pensioen-inzicht waardevol! Bijvoorbeeld voor de particulier en werknemer, deze krijgt namelijk financiële rust en handelingsperspectief. Ook voor de werkgever is pensioen-inzicht waardevol als onderdeel van de zorgplicht m.b.t. pensioencommunicatie. Maar pensioen-inzicht kan ook voor u als adviseur waardevol zijn! Ga maar na, het hele financiële leven, de woning, hypotheek en de wensen van de klant komen op tafel bij een pensioengesprek. Niet alleen van dit moment maar ook voor de toekomst. Dat biedt aanknopingspunten voor nog betere dienstverlening aan de klant! Daarnaast is (meer) contact met uw klanten altijd goed; bijvoorbeeld als onderdeel van een service abonnement.

Pensioen-inzicht geven biedt dus veel mogelijkheden en kansen. Maar misschien vraagt u zich af: is het niet weinig advies en veel werk en dossiervorming? Inzicht bieden, vooral met pensioenen, kost normaal gesproken inderdaad veel tijd doordat er veel informatie verzameld moet worden. De bijbehorende prijs willen particulieren en werkgevers veelal niet betalen. Dit klopt, tenzij u sneller pensioeninzicht kunt geven. In dat geval blijft de prijs voor de klant beperkt, kunt u de klant nog beter van dienst zijn en plukt u de vruchten van het pensioeninzicht geven!

FinRust pensioensoftware kan u helpen dit te verwezenlijken, door snel en eenvoudig inzicht te bieden. Door de koppeling met mijnpensioenoverzicht.nl en inzichtelijke grafieken. In deze blog leest u hier meer over snel pensioen-inzicht geven.

DOWNLOAD GRATIS EEN VOORBEELDRAPPORT UIT FINRUST. VUL JE NAAM EN MAILADRES IN EN ONTVANG HET RAPPORT METEEN!


 

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin